/ - Аеродроми Црне Горе
28/03/2022 u 11:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

АЦГ премијерно на Форуму регионалних аеродрома Међународног савјета (АЦИ)

На сусрету у Палерму, између осталог, биће ријечи о оствареним резултатима током 2022. и пројекцијама до краја године с обзиром на Ковид и дешавања у Украјини, наводи се у саопштењу

Извршни директор Аеродрома Црне Горе, Горан Јандреоски са замјеником Петром Радуловићем и чланом Одбора директора Бранком Вуковићем учествује на Форуму Регионалних аеродрома при Међународном савјету аеродрома Европе (АЦИ) чији је домаћин Аеродром Палермо, у Италији.

- То је први пут да АЦГ имају своје представнике на званичном скупу АЦИ, с обзиром на то да је Јандреоски у октобру 2021. године, на сједници Генералне скупштине која је одржана у Женеви, изабран за члана борда Међународног савјета аеродрома Европе. Црна Гора до тада није имала своје представнике у врху престижне организације у области авио индустрије - саопштено је из Аеродрома Црне Горе.

На сусрету у Палерму, између осталог, како су казали, биће ријечи о оствареним резултатима током 2022. и пројекцијама до краја године с обзиром на Ковид и дешавања у Украјини. АЦГ ће, такође, представити и своје текуће пројекте.

АЦИ је тијело које унапређује заједничке интересе европских аеродрома и промовише професионалну изврсност и ефикасност.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. maj 2024 03:08