/ FOTO - IVAN PETROVIC-IPE
04/08/2023 u 20:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Jonica: SNP i Adžić stopirali moje imenovanje u ACG

Jonicu, koja je nekada bila u SNP-u, za člana Odbora direktora ACG predložio je odlazeći ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović

Pravnica i nekadašnja poslanica Snežana Jonica kaže da su ministri iz Socijalističke narodne partije i njihov kolega iz GP URA Filip Adžić spriječili njen izbor za članicu Odbora direktora Aerodroma Crne Gore.

Jonicu, koja je nekada bila u SNP-u, za člana Odbora direktora ACG predložio je odlazeći ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović.

Na predlog Ibrahimovića: Imenovan novi Odbor direktora Aerodroma Crne Gore

Vlada Crne Gore donijela je odluku da još jedan mandat u Odboru direktora "Aerodroma Crne Gore" dobije bivši ministar rada i socijalnog staranja Kemal Purišić. Ono što je posebno važno jeste da je izabrano četiri člana odbora, iako zakon predviđa da broj članova bude neparan.

Jonica navodi da su u Odbor direktora “Aerodroma Crne Gore” danas izabrana četiri člana, a ne pet kako je propisano.

- Joković, Lalošević i Šćekić su ovih dana predlog da ja budem izabrana doživjeli kao “prst u oko SNP-u”. Filip Adžić je to doživio kao prst u oko njemu lično, jer “kakav je to način da se imenuju oni koji nas kritikuju” - u prevodu nepodobni su oni koji imaju svoje mišljenje i ne brinu kome će se to mišljenje svidjet kome ne - navela je Jonica u Fejsbuku.

Prošle godine su, kaže ona, i Joković i Lalošević i Šćekić i Adžić bezrezervno podržali dugogodišnjeg funkcionera DPS-a Momčila Martinovića za isto mjesto za koje je ove sedmice ona bila nepodobna.

- Nasuprot njima, ministar Ervin Ibrahimović mi se obratio sa predlogom da me MKI kandiduje na to mjesto zbog mojih stručnih referenci, jer je smatrao neophodnim osnaživanje stručnih prevashodno pravničkih kapacitete u menadžmentu Aerodroma. Zahvaljujem se ministru Ibrahimoviću na korektnom predlogu. Hvala osovini SNP - URA… što pokazuju ponovo pravo lice. Realno trojni pakt SNP-URA-DPS je njihova prava mjera - zaključila je Jonica.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 20:39