Joković u Petnjici / - MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE
01/02/2024 u 11:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministar Joković u radnoj posjeti opštini Petnjica

Joković i Agović se saglasili da je Petnjici za poboljšanje ekonomskog stanja neophodna izgradnja novih infrastrukturnih objekata

Stanovnici Petnjice zaslužuju optimalno korišćenje mnogobrojnih razvojnih potencijala njihovog područja, koje je neophodno ostvariti kroz efikasno upravljanje prirodnim bogatstavima, izgradnju neophodne infrastrukture i poboljšanje ekonomskog ambijenta, saglasili su se ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladimir Joković i predsjednik Opštine Petnjica Samir Agović.

Agović je izrazio zahvalnost ministru Jokoviću za dosadašnju podršku i posvećenost, ističući posebno važnost saradnje u realizaciji kapitalnih infrastrukturnih projekata. U okviru sastanka razgovarano je i o budućim projektima i nastavku saradnje, sa ciljem da ruralna područja na teritoriji ove opštine nastave dalji razvoj.

Joković je saradnicima boravio u  radnoj poseti u Petnjici gdje je održao sastanak sa predsjednikom Opštine Petnjica Samirom Agovićem i njegovim saradnicima.

Opštinu Petnjica posjetili su i predstavnici Ministarstva, direktor Direktorata za poljoprivredu, Miroslav Cimbaljević, v. d. generalnog direktora Direktorata za šumarstvo, lovstvo i drvnu industriju, Darko Stojanović, Miodrag Došljak ispred Direkcije za stočarstvo i savjetnica Jelena Čolović.

Prilikom posjete ministar je obišao i nekoliko farmera na teritoriji opštine, pružajući im priliku za direktnu komunikaciju i postavljanje pitanja.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:47