trajekt / - K.M.
17/02/2023 u 20:46 h
Draško MilačićDraško Milačić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Morsko dobro ima jedan trajekt, ali je pitanje kada će početi da prevoze

Kako nam je jedan od izvora iz Morskog dobra kazao, tokom subote, teško je očekivati da preuzmu upravljanje linijom, pa će vozači, najvjerovatnije, biti primorani da idu okolo od Tivta ka Herceg Novom i obrnuto

Morsko dobro bi trebalo večeras da obavijesti javnost o daljim koracima, nakon sto su iz Pomorskog saobraćaja javili da će od ponoći obustaviti prevoz trajektom.

Prema našim informacijama, imaće hitan kolegijum kako bi se dogovorili o načinu rješavanja problema. Morsko dobro ima jedan trajekt sa kojim moze prevoziti vozila, ali je pitanje kada to mogu početi raditi. Trajekt su dobili od kompanije Yu briv.

Kako nam je jedan od izvora iz Morskog dobra kazao, tokom subote, teško je očekivati da preuzmu upravljanje linijom, pa će vozači, najvjerovatnije, biti primorani da idu okolo od Tivta ka Herceg Novom i obrnuto. Precizne informacije, kao što smo naveli, trebalo bi da javnosti saopšte oko ponoći.

Podsjetimo, suvlasnik Pomorskog saobraćaja Dejan Ban, saopštio je večeras da će Pomorski saobraćaj obustaviti od ponoći trajektnu liniju Kamenari-Lepetani, nakon što su od Vlade primili otkaz ugovora, koji su sa njom imali od 2019. godine.

Ban: Pomorski saobraćaj od ponoći obustavlja trajektnu liniju Kamenari-Lepetani,

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:56