/ - FOTO: ER MONTENEGRO
27/12/2023 u 09:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novogodišnja akcija Er Montenegra

Za putovanja od 28. decembra do 31. marta ka svim našim destinacijama, Er Montenegro je pripremio specijalnu novogodišnju akciju u vidu popusta od 20 odsto na kupovinu karata putem sajta

U susret godini pred nama Er Montenegro je pripremio posebnu novogodišnju akciju. Praznično raspoloženje širimo popustom od 20 odsto na kupovinu karata od 27. do 29. decembra, korišćenjem promo koda SANTA20.

- Za putovanja od 28. decembra do 31. marta ka svim našim destinacijama, Er Montenegro je pripremio specijalnu novogodišnju akciju u vidu popusta od 20 odsto na kupovinu karata putem našeg sajta www.airmontenegro.com. Putnici prilikom kupovine karata korišćenjem promo koda SANTA20 ostvaruju popust ka sledećim destinacijama: iz Podgorice prema Beogradu, Cirihu, Istanbulu, Ljubljani i Rimu, kao i iz Tivta prema Beogradu i Istanbulu- navodi se u saopštenju.

U promotivnu cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od 8 kilograma i predati prtljag do 23 kilograma, a sve informacije o destinacijma, datumima letova i cijenama avio-karata dostupne su na sajtu www.airmontenegro.com.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 11:43