Омерагић / Милош Вујовић
18/05/2021 u 15:15 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Портпарол Бошњачке странке: Млађани Милатовић је увриједио на стотине часних људи

Министар нека изађе са подацима или нека се извини, поручио Омерагић

Пошто је министар Јаков Милатовић на јучерашњој сједници Одбора за економију казао да Црна Гора до сада није имала министара који нису крали, портпарол Бошњачке странке Адел Омерагић је позвао Милатовића да јавно изађе са подацима и саопшти их црногорској јавности.

Он је Милатовића назвао и "млађаним министром", истичући да то треба посебно да саопшти за министре из редова Бошњачке странке.

- Уколико министар Милатовић то не уради, очекујемо да се јавно извини црногорској јавности и свим оним људима који су на частан, професионалан и квалитетан начин обављали своје дужности. Министар Милатовић није свјестан тежине изговорених ријечи и да је на тај начин увриједио на стотине часних људи који су били министри у Влади Црне Горе. Потпуно нам је јасно да у недостатку развојих пројеката, у тренутку када смо скоро на половини календарске године, а немамо буџет, Влада и њени министри морају да се служе популизмом. Међутим, грађани очекују нешто друго. Очекују инвестиције, нова радна мјеста, нове путеве и нове школе. Популистичка прича о лоповима и криминалцима више код јавности не пије воду. Зато „експерти“ вријеме је да и нешто почнете да радите -  казао је Омерагић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 05:33