/ - е с
24/04/2023 u 12:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Sindikat RTCG: Dajemo i posljednje atome snage da nastavimo pregovore

Naveli su da su i na posljednjoj Sjednici Savjeta RTCG, koja je bila otvorena za javnost, naglasili da im je svaki radnik jednako važan

Sindikalna organizacija RTCG saopštila je da zbog višednevnih manipulacija, dezinformacija i grubih neistina ukazuju da posljednji predlog menadžmenta za povećanje plata od petka 21. aprila 2023. godine, nijesu prihvatili.

- Od početka pregovora o povećanju plata naš stav je poznat i jasan, a to je povećanje plata po modelu Javne uprave, po kome se ne diskriminišu ni zvanje, ni znanje, ni školska sprema. Zato ne razumijemo ograničenja iz Ministarstva finansija, koja se mijenjaju iz dana u dan ,a koja nijesu primijenjena za zaposlene u Javnom sektoru. Strpljivi i trpeljivi smo jako dugo iz razloga što znamo da je radnicima neophodno povećanje zarada - kazali su iz Sindikalne organizacije RTCG. 

Naveli su da su i na posljednjoj Sjednici Savjeta RTCG, koja je bila otvorena za javnost, naglasili da im je svaki radnik jednako važan.

- Upravo zato dajemo i posljednje atome snage da nastavimo pregovore, kako bi što prije došli do konačnog dogovora o povećanju zarada u Javnom servisu - naveli su u saopštenju. 

Raonić: Spremni smo da povećamo plate, čeka se jedan od sindikata

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

09. maj 2024 02:27