/ - FOTO: SAšA MATIć/MUP
14/10/2023 u 14:33 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Adžić o hapšenju Erića: Pravda u Crnoj Gori postala nezaobilazna

Po međunarodnoj potjernici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode Vladimir Erić (32) kojeg naša država potražuje zbog slučaja „tunel“

Ministar Unutrašnjih poslova Filip Adžić reagovao je nakon što je uhapšen Vladimir Erić jedan od osumnjičenih u slučaju "tunel". Adžić je istakao da je hapšenje rezultat efikasnog i posvećenog rada.

- Aktivnosti na razrješavanju slučaja provale depoa Višeg suda svakodnevno napreduju. Zahvaljujemo našim međunarodnim partnerima na podršci koju nam pružaju. Pravda u Crnoj Gori je postala nezaobilazna- istakao je Adžić na Tviteru.

Po međunarodnoj potjernici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode Vladimir Erić (32) državljanin Republike Srbije, a kojeg naša država potražuje zbog slučaja „tunel“.

 On je pristupio na gore pomenuti aerodrom sa namjerom da otputuje za Beograd, a gdje je lišen slobode po međunarodnoj potjernici naše države. On se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična djela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim djelom teška krađa i krivično djela sprječavanje dokazivanja u saizvršilaštvu- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 11:54