/ ILUSTRACIJA: UP TVITER
06/03/2023 u 10:31 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilovgrad: Zbog krađe uhapšene četiri osobe

Osumnjičeni su u noći između 15. i 16. februara navedeno djelo izvršili na štetu farme „Agromont Farma Martinići“ na način što su, kako se sumnja, otuđili veće količine elektro kablova iz kruga ove farme

Zbog krađa danilovgradska policija uhapsila je četiri osobe, a dvije su procesuirane.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su rasvijetlili dvije krađe izvršene na teritoriji ovog grada, zbog kojih je nadležnom tužilaštvu krivično procesuirano šest osoba- navode iz policije.

Zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa lišeni su slobode I.B. (19), S.A. (21) Z.Ć. (23) I.B. (18), dok je protiv jedne maloljetne osobe podnijeta krivična prijava.

- Osumnjičeni su u noći između 15. i 16. februara 2023. godine navedeno djelo izvršili na štetu farme „Agromont Farma Martinići“ na način što su, kako se sumnja, otuđili veće količine elektro kablova iz kruga ove farme. Osim toga danilovgradska policija je podnijela krivičnu prijavu protiv I.Z (51) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa na štetu jednog butika. On je, kako se sumnja, 23. februara, koristeći nepažanju zaposlene otuđio jaknu vrijednu oko 180 eura- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:53