/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
20/07/2023 u 16:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(FOTO) Policija oduzela starni pištolj, fleš granate, pancir, topovski udar

Tokom pregleda objekta policija je našla torbe u kojima je bila oprema za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe

Podgorička policija je evakusiala hotel "Podgorica" i zgradu u blizini zbog dojave o bombi, potvrđeno je za portal Dan iz Policije. Kako nam je saopšteno, nakon izvršenih radnji i aktivnosti policije utvrđeno je da je dojava bila lažna.  

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE

Tokom pregleda objekta policija je  našla torbe u kojima je bila oprema za razbijanje protesta i akcije specijalne policije, uključujući pancire, gumene metke i šok bombe.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE

- Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su danas prilikom pregleda solitera u ulici Svetlane Kane Radović, a u kojem je prethodno prijavljeno da je postavljena eksplozivna naprava, pronašli različite predmete koji su izuzeti radi provjere i vještačenja. Naime, u podrumskim prostorijama pregledanog solitera pripadnici policije su pronašli i oduzeli: startni pištolj sa 50 komada municije, bejzbol palicu, pancir, dvije ručne fleš granate, četiri ogledala za pregled donjeg dijela vozila, 21 zaštitnu gas masku, 57 pirotehničkih sredstava, tri komada pirotehničkih sredstava topovski udar, 350 majica, 430 zaštitnih pamučnih maski za lice, kao i druge stvari i predmete- navode iz policije.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE

U toku su dalje mjere i radnje policije u odnosu na pronađene predmete.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE

- Kratkim saopštenjem želimo da vas informišemo da se prostorije kompanije Bemax ne nalaze u zgradi za koju je danas policiji stigla dojava o podmetnoj bombi. U svim useljenim poslovnim prostorima u toj zgradi korisnici su firme koje nemaju nikakve povezanosti sa Bemax-om. Na krovu zgrade se samo nalazi reklama naše kompanije, a sjedište Bemax-a i svi naši zaposleni su na sasvim drugoj adresi. Jedini razlog zbog kojeg se ta zgrada povezuje sa Bemax-om je to što smo izvodili radove na njoj i za taj posao dobili određeni broj kvadrata poslovnog prostora, koji je odmah stavljen u promet na tržištu nekretnina i nikada nije korišten za bilo kakve potrebe kompanije- saopštili su iz Bemaksa.

image
- FOTO: UPRAVA POLICIJE
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 10:00