илустрација, pixabay / - илустрација, PIXABAY
15/07/2021 u 14:44 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Херцег Нови: Женама прилазио с леђа и чупао им ланчиће с врата

Потврђена је оптужницу Основног државног тужилаштва у Херцег Новом против Т. Д. из тог града због продуженог кривичног дјела тешка крађа

Основни суд у Херцег Новом потврдио је оптужницу Основног државног тужилаштва у Херцег Новом против Т. Д. из тог града .због продуженог кривичног дјела тешка крађа-

-Дана 10.08.2020. године око 17,15 часова у Х. Н., на Ш., на нарочито дрзак начин одузео туђу покренту ствар на начин што је са леђа пришао оштећеној К. Д. која се кретала уз степениште из правца Ш. у правцу угоститељског објекта конобе “Р.”, након чега је исту дотакао руком по рамену и у моменту када се она окренула ка њему, руком јој са врата отргнуо дио златног ланца са два златна привеска од којих је један био у облику крста, а други у облику плочице са угравираним ликом бијелог анђела, вриједности 200,00 еура-наводе у оптужници.

Исто лиоце је "10.08.2020. године око 18,00 часова у И., Општина Х. Н., на паркингу преко пута хотела “П. Б.” на нарочито дрзак начин одузео туђу покретну ствар на начин што је са леђа пришао оштећеној Ж. Д. у моменту када је иста ставила кесу са стварима у гепек од свог возила након чега је истој ставио руку на раме и у моменту када се она окренула ка њему,  другом руком јој са врата отргнуо златни ланац са златним привеском у облику слона, вриједности 250,00 еура".

-Дана 29.12.2020. године око 13,14 часова у К., Општина Х. Н., проваљивањем затвореног простора одузео туђе покретне ствари у намјери да њиховим присвајањем себи прибави противправну имовинску корист, на начин што је употребом кључа који је неовлашћено задржао након извођења молерских радова у монтажном објекту вл. Р. Ал-, а који објекат је изнајмљен оштећеном М. А. С., искористио одсуство оштећеног и употребом оргиналног кључа отворио врата монтажног објекта, ушао у унутрашњост истог и одузео: лап топ марке “А. Н.” црне боје сер. бр. .., монитор марке “А.” и путнички кофер запремине 20 кг црвене боје у којем се налазио пасош Р. Т. бр. . на име оштећеног,  справу за прављење цигарета и штеку цигарета марке “W. ” кратки плаве боје, укупне вриједности 859,00 еура-наводе из Тужилаштва.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 20:06