/ - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
26/07/2023 u 10:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Hercegnovska policija procesuirala osumnjičene zbog droge, teških povreda i bjekstva

Podsjećaju, službenik Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, Balša Vemić je 21. juna, sprovodeći V.R. - lice lišeno slobode, koje je pokušalo da se udalji, zadobio teške tjelesne povrede, vršeći službenu dužnost

Hercegnovski policajci su u naselju Dubrava kontrolisali i izvršili pregledM.L. (21). Kod njega je tom prilikom pronađena manja količina opojne droge marihuana.

Sa događajem je upoznat nadležni tužilac, te je protiv ovog lica podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga.

- Takođe, kontrolisani su i V.A. (20) i A.T. (23) kod kojih je pronađena manja količina opojne droge marihuana i protiv njih su podnijeti zahtjevi za pokretanje prekršajnih postupaka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Osim toga, policija je u tom gradu lišila slobode V.R. (32) iz Ruske Federacije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo bjekstvo lica lišenog slobode u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda- rečeno je iz policije.

Podsjećaju, službenik Uprave policije, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, Balša Vemić je 21. juna, sprovodeći V.R. - lice lišeno slobode, koje je pokušalo da se udalji, zadobio teške tjelesne povrede, vršeći službenu dužnost. Njega je osumnjičeni fizički napao prilikom pokušaja bjekstva, kojom prilikom je Vemić zadobio teške tjelesne povrede padom sa potpornog zida, u vidu naprsnuća kuka i kičmenog stuba. On je tada hospitalizovan u Specijalnoj bolnici za ortopediju, neurohirurgiju i neurologiju „Vaso Ćuković" – Risan.

- Pripadnici hercegnovske policije podnijeli su krivičnu prijavu i protiv lica koje je 18. jula nanijelo teške tjelesne povrede jednom ruskom državljaninu. Naime, M.P. (24) iz Herceg novi se sumnjiči za krivično djelo teška tjelesna povreda koje je izvršio na način što je 18. jula na šetalištu u Herceg Novom oko 13.10 časova prvo imao verbalni a onda i fizički kontakt sa oštećenim kojom prilikom mu je zadao udarac u predjelu glave te je oštećeni zadobio teške tjelesne povrede u vidu preloma kostiju lica koje su konstatovane ljekarskim izvještajem- navode iz policije.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:01