/ FOTO: ILUSTRACIJA DAN PORTAL
02/12/2022 u 13:01 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Maloljetnici procesuirani zbog krađa

Krivična prijava je podnijeta protiv S.M. (41). On je, kako se sumnja, maskiran i uz prijetnju od zaposlene otuđio 585 eura

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su rasvijetlili pet krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata, zbog kojih će krivično odgovarati tri osobe.  

- Sinoć su, neposredno nakon izvršenog krivičnog djela teška krađa lišene slobode dvije maloljetne osobe muškog pola, starosti 14 i 16 godina. Oni su, kako se sumnja, provalili u unutrašnjost ugostiteljskog objekta i iz aparata za klađenje otuđili oko 40 eura. Postupajući po prijavi građana policija je u kratkom roku locirala i lišila slobode počinioce, kod kojih je pronađen otuđeni novac. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da su ova lica u noći 26. novembra izvršila tri krivična djela teška krađa na štetu tri prodavnice. Sumnja se da su oni tada provalili u unutrašnjost ovih objekta i otuđili depozite u ukupnom iznosu od 450 eura- rečeno je iz Uprave policije.

Dva maloljetnika su jutros uz krivičnu prijavu privdena državnom tužiocu za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici zbog sumnje da su izvršila četiri teške krađe.

- Osim toga, podgorička policija je rasvijetlila razbojništvo koje je izvršeno 19. novembra na štetu jedne apoteke u ulici Oktobarske revolucije. Krivična prijava je podnijeta protiv S.M. (41). On je, kako se sumnja, maskiran i uz prijetnju od zaposlene otuđio 585 eura- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:18