/ IVAN MIJATOVIC - LAZAR RUZIC
14/06/2023 u 14:49 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mijatoviću određen pritvor zbog opasnosti od bjekstva: Osumnjičen da je sa Božovićem švercovao kokain

Podsjećamo, juče je specijalni državni tužilac i portparol Vukas Radonjić kazao da su dokazi prikupljeni u saradnji SDT, SPO i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona - EUROPOL

Istražni sudija podgoričkog Višeg suda odredio je istražni pritvor od 30 dana  Ivanu Mijatoviću, koji je uhapšen juče zbog sumnje da je sa predsjednikom Opštine Budva Milom Božovićem švercovao 100 kilograma kokaina.

Istraga protiv Božovića - SKY komunikacija: “Ma šta moramo, zabolje nas mi smo kriminalci"

- Određen je pritvor zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Razlozi za određivanje pritvora su opasnost od bjekstva i ponavljanja krivičnog djela- kazala je za portal Dan samostalna savjetnica podgoričkog Višeg suda Marija Raković.

(FOTO/VIDEO) Božović osumnjičen zbog droge i kriminalne organizacije, saslušan u SPO

Podsjećamo, juče je specijalni državni tužilac i portparol  Vukas Radonjić kazao da su dokazi za osnovanost sumnje da je osumnjičeni učinio krivično djelo prikupljeni u saradnji Specijalnog državnog tužilastva, Specijalnog policijskog odjeljenja  i Agencije Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona - EUROPOL, koja će se nastaviti.

- Specijalno policijsko odjenjenje, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, uhapsilo je I.M. iz Budve zbog osnova sumnje da je učinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojne droge kokain, u saučesništvu sa M.B. predsjednikom Opštine Budva - saopštio je juče državni tužilac Vukas Radonjić

Podsjećamo, predsjednik Opštine Budva Milo Božović uhapšen 13. aprila po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva zbog sumnje da je stvorio kriminalnu organizaciju i počinio tri krivična djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Od tada se nalazi u pritvoru u Spužu.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 21:12