/ - FOTO. UPRAVA POLICIJE
20/09/2023 u 10:19 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Napadnuta službenica Komunalne policije: Muškarac joj prijetio i istrgao fotoaparat

Policijski službenici OB Nikšić su postupili po prijavi preduzeli mjere i radnje, i u relativnom kratkom roku identifikovali i locirali osumnjičenog D.L., koji je lišen slobode zbog gore pomenutih krivičnih djela

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti,,Zapad” – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić lišili su slobode D.L. (37) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari, a koja je izvršio na štetu službenice Komunalne policije Opstine Nikšić i državne imovine, kazali su iz policije.

- Dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Nikšić je, 16. septembra obaviještena od strane oštećene službenice Komunalne policije, da je dok je obavljala neposredne aktivnosti – poslove i zadatke iz svoje nadležnosti, njoj nepoznato muško lice prema kome je započela službenu radnju u cilju fotografisanja počinjenog prekršaja, fizički napalo na način što joj je rukom istrglo fotoaparat, a zatim joj uputilo više prijetnji - navode u saopštenju.

Kako dodaju, ovo lice je potom odbacilo fotoaparat na betonsku podlogu, koji se tom prilikom oštetio, a pri tom dalje nastavilo da oštećenoj službenici upućuje prijetnje, nakon čega se udalilo u nepoznatom pravcu.

- Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su postupili po prijavi i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i u relativnom kratkom roku identifikovali i locirali osumnjičenog D.L., koji je lišen slobode zbog gore pomenutih krivičnih djela - zaključuju se u saopštenju Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. novembar 2023 11:57