policija snima utakmicu / - ILUSTRACIJA
07/08/2022 u 19:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nesreća u kojoj su poginula dva mladića: Naknadno utvrđen identitet jednog od njih

Naknadno preduzetim radnjama policija je identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, riječ je o I.M. (26) iz Podgorice

Jutros oko četiri časa na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, u mjestu Jankovića krš dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su nažalost dvije osobe smrtno stradale, M.D. (21) i I.M. (26), oba iz Podgorice, zvanično su saopštili iz Uprave policije.

Kako navode, državni tužilac je izvršio uviđaj saobraćajne nezgode uz asistenciju ekipe za uviđaje Uprave policije, a kojem je prisustvovao i vještak saobraćajne struke. 

Teška saobraćajna nesreća na Cetinju, stradala dva mladića iz Podgorice

 - Pregledom vozila pronađena je lična karta na ime N.S. (20) iz Podgorice i lična karta na ime M.D. (21) iz Podgorice.  Daljim preduzetim radnjama policija je došla do saznanja da se lice N.S. nije nalazilo u vozilu, te da dokumenta – lična karta koja glase na ime N.S. ne pripadaju smrtno stradalom licu. Utvrđeno je da su ova dokumenta izgubljena prije oko 20 dana na teritoriji Podgorice, od strane lica na koja ista i glase - objašnjavaju iz policije.

Naknadno preduzetim radnjama policija je identifikovala drugu osobu koja je smrtno stradala, riječ je o I.M. (26) iz Podgorice. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:53