Oduzet pištolj i municija / - UPRAVA POLICIJE
06/03/2024 u 11:38 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšić: Uhapšena osoba zbog ulične prodaje narkotika, pretresom pronađen pištolj i municija

Službenici Interventne jedinice nikšićke policije i Jedinice za borbu protiv droge ciljanom kontrolom vozila kojim je upravljao P.M. (20), pronašli su pet manjih pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, ukupne mase oko 13 grama.

Policija je nakon pronalaska marihuane u koordinaciji sa državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, postupajući po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršila pretres kuće i drugih prostorija koje koristi P.M.

- Tom prilikom pronađen je pištolj marke i 70 komada municije u ilegalnom posjedu. Sa navedenim upoznat je državni tužilac Višeg državnog tužilaštva u Podgorici koji je naložio da se lice P.M. liši slobode zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, draženje i stavljanje u promet opojnih droga. P.M. je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost, navode iz Uprave policije.

U odnosu na pronađeno oružje upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji će izvršiti eventualnu kvalifikaciju djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 12:35