/ - FOTO ILUSTRACIJA
13/03/2023 u 12:54 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novljanin osumnjičen da je napao vozača i pucao iz pištolja

Riječ je o N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje i on je lišen slobode

Policiji je u Herceg Novom 8. marta prijavljeno da je u Igalu, na platou ispred jedne benziske stanice, nepoznata osoba fizički napalo jednog vozača nakon čega je u neposrednoj blizini njegovog vozila ispalilo nekoliko hitaca iz pištolja.

- Pripadnici hercegnovske policije su izašli na lice mjesta gdje nisu zatečena pomenuta nepoznata lica, izvršen je uviđaj, te su prikupljena obavještenja od više osoba. Intenzivnim radom na terenu i u saradnji sa nadležnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom, policija je identifikovala oštećenog, a onda i osobu za koju se sumnja da je oštećenog fizički napala i nakon toga upotrijebila pomenuto oružje- navode iz policije.

Riječ je o N.L. (57) kojem se na teret stavljaju krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i krivično djelo nasilničko ponašanje i on je lišen slobode.

- Oružje koje je, kako se sumnja, upotrijebljeno ovom prilikom, oduzeto je od N.L. i poslato na potrebna vještačenja u Forenzički centar u Danilovgradu- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:27