Увиђај у Никшићу / - Б. Брашњо
21/10/2021 u 20:41 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Одмотава се клупко: Полиција у Требињу трага и за четвртим пљачкашем никшићке поште?

Извор портала Дана није могао да каже да ли је четврти пљачкаш био помагач, возач или директни учесник, али очекује да ускоро сви буду похапшени, а медији у Републици Српској пишу да је бар још једна особа са подручја Требиња или околине учествовала у овом разбојништву

Полиције Црне Горе и Републике српске, наводно, интезивно трагају и за четвртим пљачкашем поште у Никшићу, сазнаје незванично портал Дана.

Након хапшења двојице осумњичених да су учествовали у јучерашњој пљачки клупко је почело да се одмотава, па се очекују ускоро нова хапшења. Извор портала Дана који је желио да остане анониман каже да је могуће да је био и четврти учесник пљачке у којој је смртно страдао Љубиша Мрдак који је обезбјеђивао пошиљку новца за никшићки "нову пошту".

Наш извор није могао да каже да ли је четврти пљачкаш био помагач, возач или директни учесник, али очекује да ускоро сви буду похапшени.

Јутрос је у Билећи ухапшен Стојан Албијанић осумњичен да је учествовао у пљачки. Полиција ПУ Требиње поступајући по наредби Окружног суда у Требињу претресла кућу, помоћне просторије и возила које користи Албијанић.

- Том приликом су пронађени и привремено одузети трагови који могу послужити у расвјетљавању кривичног дјела, које се догодило истог дана у Никшићу у Црној Гори - речено је из ПУ Требиње АТВ.

Извор Српскаинфо каже да је након разбојништва полиција покренула велику потрагу и да су сви трагови водили према БиХ.

– За сада је полиција ухапсила Албијанића и у току су провјере да ли је он повезан са овим разбојништвом, као и која је била тачно његова улога. Такође, сумња се да је бар још једна особа са подручја Требиња или околине учествовала у овом разбојништву – каже извор Српскаинфо.

Поподне у Институту у Игалу ухапшен је и други осумњичени Митар Кнежевић из Никшића.

Кнежевић је познат полицији јер је хапшен у Босни и Херцеговини. Први пут због сумње да је опљачкао са још два саучесника пословницу Прве банке и однијели 27.500 еура.

Кнежевић је хапшен због пљачке бензинске пумпе ,,Настро“ у Бањалуци. Након што је узео незнатну количину новца из касе (446 конвертибилних марака - око 223 еура) Кнежевић је у бијегу слетио аутом са цесте. 

До оружане пљачке дошло је јуче око девет сати у Никшићу, када су наоружани нападачи пресрели возило које превози новац и том приликом ранили једног чувара, док су остале раднике попрскали бибер спрејом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

03. decembar 2021 21:17