/ - илустрација
09/09/2023 u 13:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Određeno zadržavanje dvojici službenika Uprave policije

Policajci su se, kako su ranije izvjestili mediji, 27. avgusta ove godine dok su obezbjeđivali privatnu plažu potukli sa turskim državljanima i nanijeli im tjelesne povrede

Dvojici službenika Odjeljenja bezbjednosti Kotor S.V. i M.V., koji su uhapšeni zbog nasilničkog ponašanja, određeno je zadržavanje, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru.

Podsjetimo, po naređenju v.d. direktora Uprave policije Nikole Terzića, službenici Odjeljenja bezbjednosti Kotor su juče u prostorijama Osnovnog suda u Kotoru, uhapili policijske službenike ovog Odjeljenja policije, S.V. i M.V., za kojima su bile raspisane potjernice zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje.

Policajci su se, kako je ranije izvjestili mediji, 27. avgusta ove godine dok su obezbjeđivali privatnu plažu potukli sa turskim državljanima i nanijeli im tjelesne povrede.

- Nakon lišenja slobode, sprovedeni su u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kotor, gdje su zadržani i oni će sjutra biti privedeni nadležnom tužiocu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru, na dalju nadležnost i postupanje. Policijski službenici S.V. i M.V. su nakon podnošenje krivične prijave protiv njih u vezi događaja na plaži Ploče, u kojem su učestvovali, sve do danas bili nedostupni nadležnim državnim organima - saopšteno je iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:14