/ - Policija
09/01/2024 u 15:13 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Plav: Krivične prijave protiv osam maloljetnika i dva punoljetnika zbog nasilničkog ponašanja

Policija je došla do sumnje da su ova lica putem jedne društvene mreže dogovorili lokaciju gdje su se našli i prvo verbalno, a onda i fizički sukobili

Policija u Plavu podnijela je krivičnu prijavu protiv osam maloljetnih i dva punoljetna lica zbog nasilničkog ponašanja.

- Naime, 4. januara u 17.20 časova policija u Plavu je upoznata da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do fizičkog sukoba između više lica. Pripadnici plavske policije su izašli na lice mjesta gdje su utvrdili da je došlo do fizičkog sukoba između četiri maloljetna lica i F.Q. (23) iz Gusinja sa jedne, i četiri maloljetna lica i S.H. (54) iz Plava s druge strane, te su od njih prikupljena obavještenja na zapisnik - saopšteno je iz policije.

Policija je došla do sumnje da su ova lica putem jedne društvene mreže dogovorili lokaciju gdje su se našli i prvo verbalno, a onda i fizički sukobili.

- Osim toga, u jednom trenutku je jedno maloljetno lice staro 14 godina upotrijebilo i sprej sa nadražujućim dejstvom u odnosu na četiri maloljetna lica iz Plava, s druge strane. Ova lica su usljed dejstva pomenutog spreja pali na tlo kada su im četiri maloljetnika iz Gusinja i F.Q. zadali udarce nogama i rukama - naveli su u policiji.

Nadalje, u policiji kažu da se sukob nastavio, kako je policija došla do sumnje, oko 17.00 časova kada je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Plavu došlo do sukoba između F.Q. i dva maloljetika s jedne, i dva maloljetnika s druge strane.

- Tokom ovog sukoba licima koja su se sukobila je prišao i S.H. koji je zadao udarac F.Q. u predjelu glave koji je u tom trenutku metalnim predmetom zadavao udarac maloljetniku sa druge strane, u predjelu šake - dodaju u policiji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:48