/ OTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
04/12/2023 u 11:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pljevljak uhapšen zbog teškog ubistva u pokušaju

F.Ć. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju i njemu je od strane postupajućeg tužioca donijeto rješenje o zadržavanju do 72 sata

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja su, 2. decembra u 10,13 časova obaviješteni da je u gradskom parku u Ulici Miloša Kneževića, došlo do fizičkog napada na ženske osobe, od strane njihovog srodnika F.Ć. (67).

- F.Ć. je od strane policijskih službenika zatečen na licu mjesta i doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Pljevlja, dok su oštećene prevezene na ukazivanje ljekarske pomoći gdje je utvrđeno da je jedna oštećena zadobila povrede u predjelu stomaka, dok je druga oštećena zadobila tri povrede u predjelu leđa, sve nanijete oštrim predmetom- rečeno je iz policije.

Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je izvršio uviđaj na licu mjesta, uz prisustvo policijskih službenika.

- F.Ć. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju i njemu je od strane postupajućeg tužioca donijeto rješenje o zadržavanju do 72 sata- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

30. april 2024 07:20