/ - ILUSTRACIJA/ VISI SUD PRIVODJENJE - NENAD MANDIC
11/07/2023 u 08:28 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Po nalogu Specijalnog tužilaštva: Priveden Jugoslav Raičević, bivši šef Odsjeka za obezbjeđenje ličnosti

Kako su saopštili iz UP, Raičević je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i zloupotreba službenog položaja u produženom trajanju

Bivši šef Odsjeka za obezbjeđenje ličnosti u Upravi policije Jugoslav Raičević priveden je jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva. To je za portal Dan potvrdio njegov advokat Dalibor Kavarić.

Povodm ovog slučaja oglasili su  e i iz Uprave policije.

- Službenici Uprave policije – Specijalnog policijskog odjeljenja jutros su po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva lišili slobode J.R., službenika Uprave policije, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije i krivično djelo zloupotreba službenog položaja u produženom trajanju. On će biti u zakonskom roku sprovden Specijalnom državnom tužilaštvu radi daljeg postupanja- rečeno je iz Uprave policije.

Kako nam je Kavarić kazao, Raičeviću je nakon privođenja u SPO sproveden na policijsko zadržavanje, čekanje do privođenja u SDT.

- Ne znamo sad o čemu se radi. Za danas je planirano njegovo saslušanje kod Specijalnog državnog tužioca. Tada ćemo znati više informacija- kazao je Kavarić u izjavi za portal Dan.

Na pitanje da li je Raičević obuhvaćen istragom vezanom za "SKY" komunikacije advokat je rekao da za sada ni to nije poznato.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:54