Hapšenje zbog krijumčarenja ljudi / - ILUSTRACIJA
09/09/2023 u 14:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica: Krivična prijava protiv četiri mladića, osumnjičeni da su pretukli maloljetnika

Policija podnijela je krivične prijave protiv A.K. (18), A.K. (18) i F.V. (18) i jednog maloljetnika (17) zbog sumnje da su juče oko 13.40 sati pretukli tinejdžera nanoseći mu teške tjelesne povrede

Podgorička policija podnijela je krivične prijave protiv A.K. (18), A.K. (18) i F.V. (18) i jednog maloljetnika (17) zbog sumnje da su juče oko 13.40 sati ispred jednog ugostiteljskog objekta u Ulici Vaka Đurovića pretukli tinejdžera nanoseći mu teške tjelesne povrede.

- Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Centar" – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, preduzimajući mjere i radnje na identifikaciji osoba koja su juče fizički napale maloljetnu mušku osobu staru 17 godina, identifikovali i uhapsili četiri osobe, od kojih je jedna maloljetna, zbog sumnje da su izvršile krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda - navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da je krivična prijava je podnijeta protiv maloljetnika od 17 godina, kao i protiv A.K. (18), A.K. (18) i F.V. (18).

- Oni su, kako se sumnja, juče oko 13.40 ispred jednog ugostiteljskog objekta u ulici Vaka Đurovića, fizički napali maloljetnnika nanijeli mu teške tjelesne povrede. Osumnjičeni su juče uhapšeni i danas će biti uz krivičnu prijavu privedeni postupajućem tužiocu - kazali su iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 18:04