/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE
05/03/2024 u 10:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija u Budvi uhapsila tri međunarodno tražene osobe u jednom danu

Službenici budvanske policje juče su uhapsili tri međunarodno tražena lica. Radi se o M.T. (40) iz Bosne i Hercegovine, A.U. (39) i A.M. (52), državljani Ruske Federacije.

- Naime, sprovodeći planske aktivnosti na pronalasku međunarodno traženih lica, a na osnovu operativnih saznanja, policijski službenici su na području opštine Budva pronašli i lišili slobode M.T. (40) iz Bosne i Hercegovine, za kojim je raspisana potjernica NCB Interpol-a Sarajevo zbog krivičnih djela teške tjelesne povrede i teške krađe - navode u saopštenju iz Uprave policje.

Uhapšeni su i A.U. (39) i A.M. (52), državljani Ruske Federacije, za kojima su raspisane međunarodne potjernice NCB Interpol-a Moskva zbog krivičnog djela mito - davanje mita u izuzetno velikim razmjerama koje je izvršila organizovana grupa od člana člana.

- Nakon dobijanja informacija od strane NCB Interpol-a Podgorica u vezi sa traženim licima, službenici Stanice kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti Budva su u vrlo kratkom vremenskom periodu, preduzimajući opsežne provjere i aktivnosti na više lokacija u Budvi, utvrdili gdje se nalaze tražena lica i iste lišili slobode na osnovu međunarodnih potjernica - dodaju iz UP.

Oni će biti privedeni sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici na dalju nadležnost.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 05:17