/ FOTO: UPRAVA POLICIJE CG ILUSTRACIJA
16/03/2023 u 03:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pred sudom zbog metaka i prodaje kokaina

Kako je navedeno optužnicom, D. D. je prodao radi prodaje držao kokain i alprazolam i nedozvoljeno je držao municiju za oružje

Protiv D.D. i M.D. potvrđena je optužnica zbog droge i oružja.

Kako je navedeno optužnicom, D. D. je neovlašćeno prodao i radi prodaje držao kokain i alprazolam (ksalol), i nedozvoljeno je držao municiju za oružje.

- Prodao je kokain K. M. neto mase 0,345 grama, za  neutvrđeni novčani iznos, a droga je pronađena i oduzeta od  K. M. od strane službenika Uprave policije OB Budva. Zatim je, neovlašćeno radi prodaje u stanu, u kuhinji držao  zamotuljak od plastične kese sa kokainom neto mase 8,386 grama, plastičnu zip kesu sa kokainom neto mase 0,130 grama, 26 tableta ksalola od 1 mg ukupne neto mase 2,678 grama i bez odgovarajuće isprave o oružju dva komada metaka za revolvere kalibra 38 special i u spavaćim sobama i dnevnom boravku stana 20 pištoljskih metaka kalibra 7,62x25mm i 25 pištoljskih metaka kalibra 9-K mm (9x17 mm) - navodi su optužnice.

Potvrđenom optužnicom D. M. se tereti da je prodala kokain.

- Drogu je prodala nepoznatom licu za neutvrđeni novčani iznos, preko P. M., a koja droga je pronađena u vozilu marke K. S.  i oduzeta od lica P. M. od strane službenika Uprave policije OB Budva- navodi su optužnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:31