/ FOTO: ILUSTRACIJA UPRAVA POLCIIJE TWITTER
19/12/2023 u 09:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prijave protiv tri maloljetnika i dvije osobe zbog nasilničkog ponašanja i nanošenja teške povrede

Oni su, kako se sumnja, 7. decembra oko 18.00 časova u Ulici oktobarske revolucije, fizički napali jednu osobu zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela

Podgorička policija je podnijela  krivične prijave protiv tri maloljetne i dvije punoljetne osobe.

- Krivična prijava zbog krivičnog djela nasilničko ponašanje podnijeta je protiv dva maloljetna lica stara 16 i 17 godina i dva punoljetna lica - A.M. (21) i T.M. (19) koji je i lišen slobode. Oni su, kako se sumnja, 7. decembra oko 18.00 časova u Ulici oktobarske revolucije, fizički napali jedno lice zadajući mu udarce u predjelu glave i tijela. Oštećeni je zadobio povrede koje su konstatovane u ljekarskoj dokumentaciji- navodi se u saopštenju.

Podgorička policija je podnijela i krivičnu prijavu protiv četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda.

- On je ovo djelo izvršio na način što je, dok su se nalazili u fiskulturnoj sali jedne osnovne škole u Podgorici, drugom maloljetnom licu zadao udarac u predjelu glave, usljed čega je oštećeni zadobio tešku tjelesnu povredu koja je konstatovana u ljekarskoj dokumentaciji- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 11:05