/ илустрација: Портал Дан
21/06/2021 u 15:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Процесуирани због марихауне, кокаина и таблета

Цетињска полиција контролисала је К.М. , В.Ј., Н.М., М.Г., Д.В. и Д.Г.

Цетињска полиција је процесурала више особа због прекршаја из Закона о спречавању злупотребе наркотика. 

- Због прекршаја из Закона о спречавању злопотребе дрога цетињска полиција је лишила слободе К.М. (22) из Херцег Новог. Њега је полиција зауставила док је управљао возилом а прегледом К.М. и возила пронађена је мања количина марихуане- речено је из Управе полиције.

Због истог прекршаја лишен је слободе и В.Ј. Код њега је пронађен замотуљак са марихуаном. 

- Цетињска полиција је контролисала и возило којим је управљао Н.М. (25) из Републике Србије а у којем се налазио М.Г. (31) из Швајцарске. У возилу је пронађена мања количина марихуане а код М.Г. је пронађен кокаин. М.Г. је лишен слободе због прекршаја из Закона о спречавању злупотребе опојних дрога. Контролисана лица нису имала уредно пријављен боравак на територији Црне Горе те им је инспектор граничне полиције изрекао налог за уплату новчане казне сходно Закону о странцима- навели су из полиције.

Полиција је контролом возила којим је управљао Д.В. (23) пронашла седам паковања са садржајем кокаина и три таблете са листе опијата.

- Он је лишен слободе због прекршаја Закона о спречавању злоупотребе опојних дрога. Полицијски службеници су контролисали Д.Г. (23) и прегледом лица пронашли марихуану. Д.Г. је лишен слободе по прекршају- саопштено је из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:50