Rezani duvan / - FOTO: UP
06/02/2024 u 09:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Pronađeno 330 kilograma reaznog duvana, podnijeta krivična prijava

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.K. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljena trgovina i naložio podnošenje prijave u redovnom postupku

Policija je podnijela krivičnu prijavu protiv M.K. (55) nakon što je u njegovom vozilu pronašla 661 pakovanje sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine oko 330,5 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se navodi u saopštenju, pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče, postupajući po operativnim informacijama, u Lješkopoljskoj ulici u Podgorici zaustavili vozilo kojim je upravljao M.K. (55).

- On se nakon zaustavljanja pješke dao u bjekstvo, ali je ubrzo sustignut od strane policijskih službenika i kontrolisan. U vozilu je policija pronašla 661 pakovanje sa sadržajem rezanog duvana ukupne težine oko 330,5 kilograma - navodi se u saopštenju.

Sa događajem je upoznat tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.K. stiču elementi krivičnog djela nedozvoljena trgovina i naložio podnošenje prijave u redovnom postupku.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 03:41