Udes kod ”Ruskih kula” / - FOTO: RTCG
13/05/2024 u 19:29 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Tokom vikenda čak 47 saobraćajnih nezgoda, jedna osoba poginula

Tokom vikenda, od 3. do 6. maja, na crnogorskim putevima evidentirano je 47 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice smrtno stradalo, dok su tri lica zadobila teške, a 24 lake tjelesne povrede, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 155 prekršajnih prijava, izdali 985 prekršajnih naloga, privremeno oduzeli 14 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja, dok su lišili slobode 23 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i ostalih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja -  navodi se u saopštenju UP.

Od tog broja 15 vozača je uhapšeno zbog vožnje pod dejstvom alkohola u organizmu u nedozvoljenoj količini, dva vozača su lišena slobode zbog vožnje pod dejstvom opojnih droga ili drugih psihoaktivnih supstanci i šest vozača je lišeno slobode zbog počinjenih drugih težih prekršaja iz oblasti saobraćaja.

- Od ukupnog broja lica lišenih slobode 10 vozača je lišeno slobode u Podgorici i tri vozača su lišena slobode u Pljevljima - navode iz UP.

Sudar iznad Budve, povrijeđene dvije osobe


U udesu na putu Podgorica - Cetinje poginula jedna osoba

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jun 2024 11:31