/ MILO ĐUAKNOVIĆ
06/09/2022 u 19:52 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tužilaštvo formiralo predmet povodom transkripta razgovora o navodnom ubistvu Đukanovića

U daljem toku postupka preduzeće se sve neophodne mjere i radnje u cilju provjere medijskih navoda i utvrđivanja svih činjenica nakon čega će se donijeti odluka u predmetu, naglasila je Medenica u saopštenju

Više državno tužilaštvo formiralo predmet povodom objavljenog transkripta razgovora o ubistvu predsjednika države Mila Đukanovića, saopštila je rukovoditeljka Lepa Medenica.

- Odmah po saznanju, Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom objavljenih transkripata u medijima koje se odnose na razgovor o ubistvu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića. U daljem toku postupka preduzeće se sve neophodne mjere i radnje u cilju provjere medijskih navoda i utvrđivanja svih činjenica nakon čega će se donijeti odluka u predmetu- saopštila je Medenica.

Podsjetimo, VDT u Podgorici formiralo je predmet nakon pisanja M portala i prenošenja SKY komunikacije između Srđana Vukića (F96568, Bingo) i Zlatka Draškovića (MIBD41, Dragon) koji su navodno razgovarali o ubistvu predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:29