/ - ILUSTRACIJA
05/07/2022 u 13:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

U Baru rasvijetljena četiri krivična djela

Policija je rasvijetlila četiri krivična djela - dva djela krađe, prevare i prekršaj iz iz člana 318 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima

Barska policija prethodnih dana je rasvijetlila četiri krivična djela zbog kojih će krivično odgovarati četiri osobe, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Policija je zbog krađe lišila slobode K.R. (31) iz Podgorice. Ona je, kako se sumnja, koristeći nepažnju oštećene osobe, sa plaže u Baru otuđila torbu sa ličnim stvarima. Otuđene stvari su pronađene i vraćene vlasnici.

S.A. (23) iz Podgorice je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krađu. On je, sumnja se, iz otključanog vozila otuđio novac u iznosu od 360 eura i lične stvari - navodi se u saopštenju.

Osim toga, barska policija je nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu protiv A.B. (21) iz Bara zbog sumnje da je izvršio krivično djelo prevara.

- On je, sumnja se, početkom maja, u namjeri da pribavi protivpravnu imovinsku korist, putem jedne aplikacije komunicirao sa oštećenom osobom, te je doveo u zabludu u pogledu identiteta, kako bi ona na ime njegovog poznanika uplatila novac u iznosu od 285 eura, koji je on potom preuzeo - navode iz UP.

Zbog krivičnog djela navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja policija je podnijela krivičnu prijavu protiv B.R. (25) iz Bara.

- On je prilikom saobraćajne kontrole policijskim službenicima dao na uvid lična dokumenta svog srodnika, na čije ime je saobraćajna policija sačinili Zapisnik o izvršenoj kontroli zbog počinjenog prekršaja iz člana 318 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima - saopšteno je iz Uprave policije

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. maj 2024 19:07