Ilustracija / Foto: PIXABAY
16/07/2023 u 12:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Podgorici četiri osobe lišene slobode zbog pet krivična djela

Zbog sumnje da su izvršili krađu, uhapšeno je troje lica, a jedna osoba je lišena slobode zbog sumnje da je izvršila krivično djelo oduzimanje vozila

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, aktivnostima na rasvjetljavanju krvičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, lišili slobode četiri osobe zbog pet krivičnih djela.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa podgorička policija je lišila slobode E.B. (32). On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo izvršio u oktobru 2022. godine na štetu jednog pravnog lica, a na način što je upotrebom podesnog sredstva obio magacin i iz unutrašnjosti otuđio veću količinu alata. A.A. (26) je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio dva krivična djela krađa. Sumnja se da je 11. jula ušao u jedan objekat koji se nalazi u okviru tržnog centra, te koristeći nepažnju zaposlene otuđio oko 300 eura, nako čega se udaljio u nepoznatom pravcu. Osim toga, on se sumnjiči da je dan kasnije, 12. jula, zaustavio teksi vozilo i sa sjedišta otuđio torbicu zaposlenog u kojoj se nalazilo 60 eura i lična dokumenta, saopšteno je iz Uprave policije.

Podgorička policije je lišila slobode N.P. (31) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo oduzimanje vozila. N.P. je, sumnja se, 9. jula oduzeo vozilo marke „Fiat Stilo“ i odvezao se u nepoznatom pravcu. Vozilo je u kratkom roku pronađeno i vraćeno vlasniku.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa slobode je lišen L.T. On je djelo izvršio na štetu jedne ženske osobe, na način što je ušao u njenu kuću i otuđio novac u iznosu od oko 1.150 eura, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 20:02