UIKS, Spuž
12/02/2023 u 19:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U sobi u kojoj boravi Rade Milošević nađena marihuana, pritvorenici testirani na drogu

Zbog toga su sva pritvorena lica koja borave u toj sobi danas odvezeni u Klinički centar Crne Gore radi testiranja na drogu kako bi se utvrdilo da li je i ko od pritvorenika konzumirao drogu

U istražnom zatvoru u Spužu juče je, i pored učestalih kontrola, pretresom pronađena je, kako se sumnja, manja količina marihuane, javlja Nova M.

Kako je za Novu M potvrđeno iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija (UIKS), zbog toga su pojedini pritvorenici testirani na drogu, a među njima je navodno i bivši direktor Uprave prihoda i carina, Rade Milošević.

O svemu je obviještena policija koja će sprovesti istragu.

Službenici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija su prilikom pretresa sobe u istražnom zatvoru pronašli i oduzeli nedozvoljenu supstancu za koju se sumnja da je marihuana.

Kako je za Novu M nezvanično potvrđeno iz UIKS-a pronađena je u sobi u kojoj, između ostalih, boravi i Rade Milošević.

- Pronađena je manja količina pa se pretpostavlja da je korišćena za ličnu upotrebu. Zbog toga su sva pritvorena lica koja borave u toj sobi danas odvezeni u Klinički centar Crne Gore radi testiranja na drogu kako bi se utvrdilo da li je i ko od pritvorenika konzumirao drogu, prenosi Nova M.

Slučaj je prijavljen Odjeljenju bezbjednosti Danilovgrad radi preduzimanja daljih mjera i radnji.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:10