policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
14/08/2023 u 12:43 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Tivtu oduzeto preko kilogram marihuane

Nadalje, policija je od ovog lica, iz pomenute prostorije, oduzela jedan kilogram zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana

Shodno planskim aktivnostima, u cilju suzbijanja tzv. ulične prodaje opojne droge, policija u Tivtu je u tom gradu kontrolisala D.D. (32) iz Risna, saopšteno je iz Uprave policije.

- Tom prilikom kod D.D. policijski službenici pronašli su tri pvc pakovanja sa sadržajem zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana ukupne mase 12,1 grama, kao i jedno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga hašiš mase 1,2 grama. Preduzimajući dalje radnje iz svoje nadležnosti pripadnici tivatske policije su došli do sumnje da ovo lice u garažnom dijelu svoje porodične kuće u Risnu drži određenu količinu opojne droge marihuana, a sa čim je upoznat nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici - kazali su iz UP. 

Dodaju da je policija od ovog lica, iz pomenute prostorije, oduzela jedan kilogram zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Takođe, oduzeta je i određena količina novca i jedan manevarski metak.

- Nakon konsultacija sa postupajućim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, protiv D.D. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - kazali su u Upravi policije. 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 09:47