Nađen kokain / - FOTO: UP
09/05/2024 u 14:39 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Uhapšen Cetinjanin, nađen kokain

Cetinjanin S.P. (23) uhapšen je sinoć zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. Pregledom S.P. pronađeno je pakovanje sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je kokain ukupne mase 50 grama.

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Podgorica – Interventne jedinice policije, su sinoć oko 21.00 časova u Grahovskoj ulici na Cetinju kontrolisali vozilo podgoričkih tablica u kojem su se nalazili S.P. (23) i N.M. (23), sa Cetinja - navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

Navodi se da pregledom S.P.  pronađeno je pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da je kokain ukupne mase 50 grama.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu S.P. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika. Od osumnjičenog je po nalogu postupajućeg tužioca privremeno oduzet mobilni telefon, kao i pomenuto vozilo, dok je vozilo oduzeto i od N.M - kazali su iz UP.

U noćni provod i za volanom pod narkoticima u Crnoj Gori

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 23:02