/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
19/10/2023 u 08:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Kotoru hapšenja zbog tuče i lovačke puške

Osim toga, kotorska policija je lišila slobode A.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom nezakonit lov

Službenici kotorske policije su lišili slobode Ž.F. (32) iz Kotora zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda. Osim toga, lišen je slobode i A.D. (32) iz Kotora zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom nezakonit lov. 

- Naime, policija je postupala po prijava od 14. oktobra da je u Starom gradu došlo do narušavanja javnog reda i mira, te da je B.R.G. (21) državljanin Republike Austrije zadobio teške tjelesne povrede, u vidu frakture nosa. Preduzetim radnjama policija je došla do sumnje da je je Ž.F. nanio povrede oštećenom i izvršio krivično djelo teške tjelesne povrede. Osim toga, kotorska policija je lišila slobode A.D. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom nezakonit lov. Postupajući po prijavi građana da se jedno lice u mjestu Dragalj kreće sa oružjem, policija je izašla na lice mjesta i zatekla A.D. koji je nosio vatreno oružje – lovačku pušku u ilegalnom posjedu- rečeno je iz policije.

Od njega je oduzeta puška, a policije je kriminalističkom obradom došla do sumnje da je A.D. krenuo u lov na krupnu divljač, te da je upotrebom vatrenog oružja ranio divlju svinju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 13:38