U Nikšiću bačena eksplozivna naprava / - NEVENA BULAJIć
05/04/2023 u 12:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen osumnjičeni za podmetanje eksploziva ispred kuće u Nikšiću

V.N. (18) je juče, po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela

Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, preduzimajući radnje na rasvjetljavanju podmetanja eksplozivne naprave u dvorište porodične kuće, a nakon dobijenih analiza vještačenja Forenzičkog centra, identifikovali i lišili slobode V.N. (18) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo izazivanje opšte opasnosti i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Osumnjičeni je, sumnja se, 24. januara oko jedan čas posle ponoći došao do porodične kuće Š. i aktivirao eksplozivnu napravu, kojom prilikom je nastupila veća materijalna šteta na vozilu marke „Mercedes“ stranih registarskih oznaka, vlasništvo D.Š., saopšteno je iz Uprave policije.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj i izuzeti su predmeti i tragovi koji su bili predmet vještačenja u Forenzičkom centru, a nakon preduzetih policijsko – tužilačkih radnji identifikovan je osumnjičeni.

V.N. je juče, po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću lišen slobode zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 13:16