/ - FOTO. UPRAVA POLICIJE, TVITER POLICIJA, ILUSTRACIJA
17/11/2023 u 13:23 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšen Mijović, osumnjičen za šest lažnih dojava o eksplozivnim napravama

On je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži, bivšem načelniku Centra bezbjednosti Bar, na njegov korisnički profil poslao glasovne poruke prijeteće sadržine

Službenici policije uhapisli su na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica Petra Mijovića (46)  za kojim je raspisana potraga od strane Odjeljenja bezbjednosti Bar 

- Policijski službenici su 7. novembra na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica kontrolisali lice P.M. (46) koje je ušlo na teritoriju Crne Gore, kada su utvrdili da je za njim raspisana potraga od strane Odjeljenja bezbjednosti Bar u maju 2023. godine, iz razloga što su u ranijem periodu pripadnici barske policije  podnijeli krivične prijave protiv ovog lica zbog sumnje da je izvršio šest krivičnih djela izazivanje panike i nereda, dok je zbog istog krivičnog djela protiv njega podnijeta još jedna krivična prijava 7. novembra -  navode u saopštenju iz Uprave policije.

P.M. je, kako se sumnja, ova krivična djela izvršio na način što je u šest navrata u razmaku od više mjeseci, telefonskim putem kontaktirao: AD „Luka Bar“, centralu LJE „Radio Bar“, tri hotela i Opštu Bolnicu Bar.

U tim razgovorima je, kako navode iz UP,  saopštavao da su na određenim lokacijama u Crnoj Gori postavljene eksplozivne naprave koje će biti aktivirane.

- Takođe, protiv P.M. je 9. novembra policija podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti - doaju iz UP.

On je sa svog naloga na jednoj društvenoj mreži, bivšem načelniku Centra bezbjednosti Bar, na njegov korisnički profil poslao glasovne poruke prijeteće sadržine.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 14:30