/ - Policija CG
17/08/2022 u 12:10 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšene dvije osobe osumnjičene za krađu

Iz Uprave su naveli da je policija preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovala izvršioca i rasvijetlila ovo krivično djelo

Pripadnici barske policije su lišili slobode maloljetnu osobu koja se sumnjiči za krivično djelo krađa.

Naime, D.I. (15) iz Ulcinja je, kako se sumnja, 15. avgusta oko 22.00 časova u Sutomoru iskoristio nepažnju zaposlenih, ušao u unutrašnjost jedne pekare i iz registra kase otuđio novac u iznosu od oko 450 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz Uprave su naveli da je policija preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti, identifikovala izvršioca i rasvijetlila ovo krivično djelo. D.I. je lišen slobode i priveden nadležnom tužiocu za maloljetnike na dalje postupanje.

-  Osim toga, policija je u Baru uhapsila i F.N. (54) koji je, kako se sumnja, 16. avgusta oko 17.00 časova sa plaže u mjestu Šušanj, iskoristivši nepažnju oštećene, otuđio mobilni telefon, te se udaljio u nepoznatom pravcu - dodaje se u saopštenju.

Barska policija je identifikovala izvršioca, a po nalogu nadležnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru protiv njega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa, zaključuju iz UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:58