/ - МУП
04/10/2023 u 15:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Procesuirano deset osoba: Krali srebrni nakit, patike, trotinete, telefone...

Službenici Regionlanog centra bezbjednosti „Centar“ su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, rasvijetlili 13 krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta i procesuirali deset osoba.

- Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa slobode je lišen S.J. (43). On je, kako se sumnja, 21. septembra, upotrebom podesnog sredstva provalio u jednu kuću i otuđio srebrni nakit. S.C. (40) je lišen slobode zbog krivičnog djela krađa, a koje je izvršio 30. septembra na štezu butika „Đak sport“. On je, sumnja se, otuđio tri para patika - navode iz policije.

Podgorička policija je uhapsila S.M. (19) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa. On je, kako se sumnja, 19. septembra, ukrao električni trotinet.

- Zbog krivičnog djela krađa u produženom trajanju, koje je izvršeno 1. i 2. septembra na štetu jednog lica, slobode je lišen D.Š. (32). On je, kako se sumnja, otuđio euro palete. Policija je uhapsila S.A. (29) i S.M. (19) zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo. Oni su, kako se sumnja, fizički napala oštećenog  i upotrebom fizičke snage od njega ukrali tablet i novac - dodaju iz policije.

Uhapšen je i maloljetnik star 17 godina zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa, a koje je izvršio na štetu jedne apoteke.

- Osim toga, krivična prijava u redovnom postupku podnijeta je protiv S.M. (19) koji se sumnjiči za krađu. On je kako se sumnja, 26. septembra, oštećenoj oteo mobilni telefon, koji je kasnije pronađen i vraćen vlasnici. Protiv dva maloljetnika stara 17 godine policija je podnijela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog izvršenih šest krivčnih djela teška krađa. Oni su, kako se sumnja, obijali vrata na pekarama, buticima i prodavnicama hrane - zaključuju oni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 08:32