Ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE
10/06/2023 u 12:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeno šest osoba zbog tuče u Nikšiću

Policija preduzima dalje intentizvne mjere i radnje na identifikaciji svih učesnika tuče i utvrđivanja svih ooklnosti i činjenica radi potpunog rasvjetljavanja događaja

Sinoć je policija u Nikšiću obaviještena oko 22 časa da je u Ulici VI crnogorske došlo do tuče između više lica. Slobode su, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo učestvovanje u tuči, lišeni V.B. (23), S.N. (21), N.L. i M.Š., dok su A.C. i N.Ć. lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje, navode iz policije.

Na licu mjesta po dolasku policije nisu zatečena lica koja su učestvovala u tuči, lice mjesta je obezbijeđeno, izvršen je uviđaj i izuzeti su materijalni tragovi, dodaju u saopštenju.

- Zaposleni u Hitnoj medicinskoj pomoći su policiju oko 22.20 časova upoznali da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristigla dva lica sa povredama nanesenim oštrim predmetom i dva lica sa povredama iz tuče. Policija je utvrdila da su oštrim predmetom nanesene povrede A.C. (20) u predjelu stomak, te N.Ć. (20) u predjelu kuka. Ljekarskom dokumentacijom konstatovane su im lake tjelesne povrede - navode iz UP.

Osim toga, kako se dodaje, utvrđeno je da su M.Š. (30) i N.L. (29) takođe zadobili lake tjelesne povrede.

U odnosu na ovaj događaj policija je upoznala tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, preduzela intenzivne mjere i radnje radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti i prikupila obavještenja od većeg broja lica.

- Policija preduzima dalje intentizvne mjere i radnje na identifikaciji svih učesnika tuče i utvrđivanja svih ooklnosti i činjenica radi potpunog rasvjetljavanja događaja - zaključuje se u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. oktobar 2023 18:44