/ - FOTO: Ž.B.
13/08/2023 u 22:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinjaninu 30 dana u zatvora zbog nasilja nad roditeljima

Sutkinja Anka Kekić mu je izrekla i zaštitne mjere zabrane približavanja roditeljima na udaljenosti ne manjoj od 10 metara, kao i zabranu uznemiravanja i uhođenja u trajanju od šest mjeseci, koje će sprovesti Uprava policije po izdržanoj zatvorskoj kazni

Ulcinjanin S.F. (31) u hitnom postupku je kažnjen kaznom zatvora u trajanju od 30 dana zbog izvršenog nasilja nad roditeljima, saopštio je predsjednik suda za prekršaje u Budvi Marko Đukanović.

- S.F. je danas oko 11 časova u porodičnij kući u Ulcinju u naselju Kodre izvršio verbalno nasilje nad roditeljima, tako što im je uputio ozbiljne prijetnje. Odmah po izricanju odluke, on je zbog opasnosti od ponavljanja djela sproveden na izdržavanje zatvorske kazne u UIKS Spuž - rekao je Đukanović.

Sutkinja Anka Kekić mu je izrekla i zaštitne mjere zabrane približavanja roditeljima na udaljenosti ne manjoj od 10 metara, kao i zabranu uznemiravanja i uhođenja u trajanju od šest mjeseci, koje će sprovesti Uprava policije po izdržanoj zatvorskoj kazni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 01:13