/ - ILUSTRACIJA: UPRAVA POLCIIJE TWITTER
03/11/2023 u 09:01 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Tužilac upoznat sa slučajem ranjavanja maloljetnika

Juče oko 15:40 časova dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje je doktor Hitne medicinske pomoći obavijestio da je pristiglo maloljetno lice s ranom u predjelu stomaka

Uprava policije zvanično se oglasila povodom jučerašnjeg ranjavanja maloljetnika.

- Juče oko 15:40 časova dežurnu službu Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje je doktor Hitne medicinske pomoći Bijelo Polje obavijestio da je u njihove prostorije pristiglo maloljetno lice staro 12 godina, s ranom u predjelu stomaka nanijetu oštrim predmetom. U prostorije Hitne medicinske pomoći upućena je patrola policije gdje su dežurni policijski službenici došli do saznanja da je ovo maloljetno lice povrijeđeno od strane drugog maloljetnog lica starog 14 godina. Naime, policija je došla do saznanja da je juče oko 15:20 časova u blizini pješačkog mosta u mjestu Njegnjevo, došlo do prepirke nekoliko maloljetnih lica, te je nakon toga maloljetnik star 14 godina oštrim predmetom, maloljetniku starom 12 godina, nanio povredu u predjelu lijeve slabine- navode iz policije.

Četrnaestogodišnjak nožem ubo dvanaestogodišnjaka

Pripadnici bjelopoljske policije su izašli i obezbijedili lice mjesta, te je viši državni tužilac izvršio uviđaj u prisustvu policijskih službenika koji su izuzeli tragove i predmete koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem djela.

- Oštećenom je ukazana ljekarska pomoć i on je upućen u Klinički centar Crne Gore na dalje liječenje. Sa događajem je upoznat nadležni tužilac po čijem se nalogu preduzimaju aktivnosti i koji će se izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji krivičnog djela- navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:41