Vožnja u pijanom stanju česta pojava na našim putevima / - FOTO: SCREENSHOT/ FREEPIK/ JCOMP
23/10/2023 u 13:05 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

UP: Uhapšena 32 vozača zbog vožnje u pijanom stanju

Tokom vikenda na putevima evidentirano 58 saobraćajnih nezgoda, nije bilo stradalih, pet lica je zadobilo teške, a 24 lica lake tjelesne povrede

U danima vikenda pojačane saobraćajne kontrole, 32 vozača uhapšena zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju, saopštavaju iz Uprave policije.

Tokom prethodnog vikenda na crnogorskim putevima evidentirano je 58 saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo smrtno stradalih, a pet lica je zadobilo teške, dok su 24 lica zadobila lake tjelesne povrede.

- U istom periodu, pripadnici saobraćajne policije su u okviru represivnih aktivnosti podnijeli 129 prekršajnih prijava, izdali 929 prekršajnih naloga, oduzeli 13 pari registarskih oznaka i isto toliko vozila isključili iz saobraćaja. Slobode su lišena 32 vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, od čega 11 u Podgorici, pet u Baru i po četiri vozača u Nikšiću i Beranama.

Uprava policije još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i na taj način doprinesu, kako ličnoj, tako i bezbjednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 14:09