/ -FOTO: ILUSTRACIJA PORTAL DAN/ RUDOLF ELEZOVIĆ
24/06/2022 u 16:37 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Završena istraga: Niko nije osumnjičen za smrt bivšeg službenika policije

Kako nam je pojašnjeno, to znači da povodom njegove smrti nema osobe koja bi bila krivično procesuriana kao osumnjičeni

Povodom slučaјa smrti bivšeg službenika policiјe Rudolfa Elezovića utvrđeno јe da nema elemenata koјi bi doveli do osnova pokretanјa krivičnog postupka, to јe iz Višeg državnog tužilaštva potvrđeno za portal Dan.

Шта се зна о нестанку Елезовића: Од отмице мафије, свједока сарадника до бјекства за Америку?

Kako nam je pojašnjeno, to znači da povodom njegove smrti nema osobe koja bi bila krivično procesuriana kao osumnjičeni.

Истрага о нестанку бившег шефа Одјељења безбједности Улцињ: Узете изјаве од више службеника полиције

Nestanak Rudolfa Elezovića prijavljen je 27. maja. Tada je prema nezvaničnim infomacijama, njegova žena pijavila da se on nakon što je otišao od kuće da nešto završi nije javljao. O ovo slučaju izvještavaju kako domaći, tako i regionalni mediji.

Granična policija pronašla tijelo Elezovića

Smrt Rudolfa Elezovića potvrdila je ranije i Uprava polciije Crne gore.

- Pripadnici granične policije su sinoć u rijeci Bojani pronašli beživotno tijelo policijskog službenika Rudolfa Elezovića čiji je nestanak prijavljen 27. maja. 2021. godine O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se tijelo uputi na obdukciju kako bi se utvrdio uzrok smrti. Obdukcija je izvršena a izviđajem rukovodi Više državno tužilaštvo u Podgorici- saopšteno je ranije, 9. juna,  zvanično iz Uprave policije Crne Gore.

Tijelo je, kako je ranije pisao portal Dana,  pronađeno u fazi raspadanja na mjestu gdje se poslednji put izgubio signal Elezovićevog telefona. Tijelo je bilo u vodi, našli su ga pripadnici Plovne jedinice. Ono je pronađeno 8. juna oko 22.00 časova od strane policijskih službenika  koje su svakodnevno pretraživale taj dio terena.

Истрага о нестанку бившег шефа Одјељења безбједности Улцињ: Узете изјаве од више службеника полиције

Elezović je funkciju šefa ulcinjske policije obavljao sve do 2014, kada ga je zamijenio Sead Đozović. Obavljao je i poslove  na rukovodećim mjestima u OB Ulcinj. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:01