zatvor spuz / - DAN
06/05/2021 u 18:18 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адвокати опет могу у посјету притвореницима

Подсјећамо, у циљу борбе против корона вируса за притворена и затворена лица био је предузет сет мјера

Од понедељка дозвоњене су опет посјете адвокатима притвореним лицима понедјељком, сриједом и петком. То је одлучено након  разговора предсједника Коморе са представницима Министарства правде и УИКС-а.

Договорено је да од  10. маја адвокати поново могу ићи у посјету притвореним лицима понедјељком, сриједом и петком, у термину од 07 - 15 часова- наводе из Адвокатске коморе Црне Горе.

-Након разговора предсједника Коморе са представницима Министарства правде и УИКС-а, договорено је да од слиједеће недјеље, почев од понедјељка 10.05. т.г. адвокати поново могу ићи у посјету притвореним лицима понедјељком, сриједом и петком, у термину од 07 - 15 часова- наводи се на сајту Адвокатске коморе Црне Горе.

Подсјећамо, у циљу борбе против корона вируса за притворена и затворена лица био је предузет сет мјера. Као такво раније је наведено и привремено онемогућено коришћење слободних викенда, одсуства у трајању од седам дана, коришћење цијелог или дијела годишњег одмора, посјета тешко болесном члану породице, присуство сахрани и рођењу, вјенчању, онемогућили посјете свим лицима лишеним слобод, изузев у случајевима прописаним наредбом...

Же.Б.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 11:09