Abazovic i Milatović / foto: URA
21/03/2023 u 11:11 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazovićev pokret podržao Milatovića: Kraj je Milovog režima

Sve priče o podjelama i mržnji koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu, poručili su iz URA

Glavni odbor Građanskog pokreta URA podržao je Jakova Milatovića u drugom krugu predsjedničkih izbora zakazanim za 2. april.

Iz URA su pozvali sve njihove i članove i simpatizere da glasaju za Milatovića. 

- Pobjeda Jakova Milatovića će označiti definitivni kraj vladavine Đukanovićevog režima u Crnoj Gori koji traje više od 30 godina. Time će u potpunosti biti ostvaren jedan od njihovih programskih ciljeva proklamovan prilikom osnivanja - piše u saopštenju pokreta na čelu sa Dritanom Abazovićem. 

Iz URA poručuju da Milatoviću i njegovom izbornom štabu stoje na raspolaganju u logističkom i svakom drugom smislu kako bi pobjeda nad Đukanovićem bila što ubjedljivija.

- Sve ono za šta smo se kao partija zalagali, da gradimo moderno društvo, sada se u Crnoj Gori dešava. Fokus više nije na prošlosti nego na progresu i to je ogromna satisfakcija. Uspjeli smo da sa partnerima potpuno pokažemo besmislenim diskurs koji je protežirala DPS i tako opstajala na vlasti. Sve priče o podjelama, mržnji, netrpeljivosti koje i dalje forsiraju iz Đukanovićevog tabora padaju u vodu i ruše se kao kula od karata. Vrijeme je za novu modernu Crnu Goru, prvu narednu članicu Evropske unije a URA će na tom putu nastaviti da daje svoj doprinos - zaključuje se u saopštenju URA.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. maj 2023 07:04