Aleksa Bečić na konvenciji u Herceg Novom / Ksenija Matović
07/03/2023 u 21:05 h
Ksenija MatovićKsenija Matović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić u Novom poručio: Patriotizam i mafija ne idu ruku pod ruku

Bečić je poručio da će se kao predsjednik boriti za prava svakog građanina, da čast bude vrednija od bogatstva, poštenje jače od korupcije i da crnogrska porodica bude jača od „jedne, a vi dobro znate koje porodice“

Ubjedljiva pobjeda u drugom krugu izbora za predsjednika Crne Gore, koji će biti održani 19.marta, bila je osnovna poruka večerašnje konvencije kandidata  Demokratske Crne Gore Alekse Bečića u Herceg Novom.

Poručio je da će se kao predsjednik boriti za prava svakog građanina Crne Gore, da čast bude vrednija od bogatstva, poštenje jače od korupcije i da crnogrska porodica bude jača od „jedne, a vi dobro znate koje porodice“.

image

Konvencija Alekse Bečića u Herceg Novom

Ksenija Matović

Upitao je, kako je moguće, da je samo jedan čovjek najednom postao patriota i to nakon što je za 34 godine njegove vladavine uništena privreda, rasprodata imovina, zadužena zemlja, a narod ostao bez dostojanstva i pristojnog života?

- Svi su po njemu, samo u različitim decenijama, bili izdajnici, samo je on bio patriota. Njegovi kadrovi su se našli na optuženičkoj klupi kao šefovi organizovanih kriminalnih grupa. Njegov režim je stvorio šumarsku, putarsku, hidro, kockarsku i švercersku mafiju. I ona takav traži dodatnih pet godina, ne za sebe, vas ili vašu djecu, ne za  Crnu Goru, nego isključivo za mafiju.

image

Aleksa Bečić na konvenciji u Herceg Novom

Ksenija Matović

Da bi sin možda dobio još jednu koncesiju, brat još jednu "limenku", da bi osnovao još koju of-šor kompaniju, da bi za još pet novogodišnjih noći potrošio ono što vi potrošite za pola života, da bi još jednog junaka koverte postavio za generalnog sekretara jedne od najvažnijih institucija u zemlji. Da li je ovo moralno, časno, pošteno i patriotski - upitao je Bečić.

Dodatno je upitao da li je moralno i patriotski glasati za čovjeka da još pet godina vlada bez pravila.

Na konvenciji su govorili i Stevan Katić, predsjednik Opštine Herceg Novi, Vladimir Jokić, predsjednik Opštine Kotor, i Zoran Lazarević, član grupe građana Novi pobjeđuje, koja je koalicioni partner Demokrata u ovom gradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 07:28