/ -DPS
05/10/2022 u 17:43 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

DPS Tuzi: "Kombi stranke” nemaju dovoljno ljudi, ali imaju velike apetite

URA koja je ponosno participirala u Vladi, koja je zbog nacionalne i šovinističke netrpeljivosti diskvalifikovala predstavnike manjinskih partija kao eventualne činioce, nema pravo da svoja nepočinstva sakriva iza lažne brige o građanskom konceptu države

Direktori lokalnih preduzeća u našoj opštini, navodno preko dana posvećeni napornom radu za dobro građana Tuzi, popunjavaju nedostajuća mjesta na odborničkoj listi u Podgorici, jer „kombi stranke”, poznato je nemaju dovoljno ljudi, a imaju velike apetite, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Tuzi. Oni su naveli da URA koja je ponosno participirala u Vladi, koja je zbog nacionalne i šovinističke netrpeljivosti diskvalifikovala predstavnike manjinskih partija kao eventualne činioce, nema pravo da svoja nepočinstva sakriva iza lažne brige o građanskom konceptu države, saopštili su iz Opštinskog odbora DPS Tuzi. 

– Daleko јe čuvena sklonost manipulisanju predsjednika URA, ali nijesmo znali da je on tu svoju "vještinu" proširio na svoje aktiviste. Što se konkretno Admira Biorca tiče, nemamo protiv njega ništa, on je primjer da se „američki san” i u Tuzima može ostvariti od vozača Nika Đeljošaja, do v.d. direktora Vodovoda i kanalizacije Tuzi, pa i do kandidata za odbornika u Skupštini Glavnog grada. Pokušaji patetičnog spinovanja i sakrivanje iza manjinskih partija, u pauzama ostvarivanja Vučićevih interesa, ostaju bespredmetni, jer i tada svaka Urina prevara odiše poznatim švercerskim manirima. Vjerujemo da će građani Podgorice sami procijeniti kvalitete našeg sugrađanina i cjeniti to što se pored toliko obaveza u svojim rodnim Tuzima, ima vremena i za njih – poručili su iz Opštinsog odbora DPS Tuzi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 11:18